Articles posted by din

All posts by din

Special Deals RM399 (Full Board)

By

Flat Rate MYR 399.00/person (Full Board) on weekdays, any room first come first serve basis.

Package include:

3 Days / 2 Night Accomodation
(Superior or deluxe family room)

2x Buffet Breakfast
2x Buffet Lunch
1x Buffet Dinner
1x Buffet BBQ
Returned boat Transfer from Kuala Besut Jetty

Terms And Condition :

Promotion rate is based on 5 sharing/room
Promotion is valid during weekdays (Sunday-Wednesday)
Not valid,during public holiday/school holiday and weekends
Deposit is based on 50% From the total charge.
Balance payment is to be made 14 days prior to arrival

March Romantic HoneyMoon Package Hot & Spicy deals 2017

By

Bukan hanya honeymoon di pulau, tapi honeymoon di Arwana Resort , Pulau Perhentian.
.
Kehadapan En Suami dan Isteri.
.
Tiada yang lebih bermakna menghabiskan masa bersama si dia.
.
✖️Tidak tahu mana tempat best utk
honeymoon?
.
✖️Tak cukup masa untuk berhoneymoon yg
best sebab travel jauh dan memenatkan?
.
✖️Tempat honeymoon yg tak mengujakan?
.
✖️Tempat honeymoon yg tak special mana
pon sebab tempat tu biasa biasa.
.
✖️ Ingin mengimbau saat baru berkahwin ?
.
March Romantic HoneyMoon Package Hot & Spicy deals 2017.
.
Bibir tersenyum Hati pon turut tersenyum. Peluk dan bisiklah kata kata sayang pada si dia, nikmati ketenangan bersama berada di Pulau Perhentian.?
.
kami akan bantu plan PERCUTIAN anda.
.
Call kami di talian,
.
☎️ +09 752 8188 ( Sales Office )
.
☎️ +013 981 7188 ( WhatsApp )
.
Email ? enquiry@arwanaperhentian.com.my
.
DISCOVER PARADISE WITH US @ ARWANA RESORT

Promosi KHAS bagi rakyat Terengganu

By

Potongan 50% pada Mac 2017.
.
Sempena Ulang Tahun Pertabalan Sultan Terengganu Sultan Zainal Abidin pada 4 Mac 2017.
.
Kami dengan berbesar hati ingin berkongsi kegembiraan bersama rakyat Terengganu.
.
.
DAULAT TUANKU,
.
Ya Allah,
Jadikan pemimpin kami orang baik,
Berikan Taufik kepada mereka untuk melaksanakan
Perkara terbaik bagi diri mereka,
Bagi Islam dan,
Kaum muslimin.
.
.
KHAS untuk rakyat terengganu harga asal bilik di POTONG 50% pada hari biasa dan POTONG 30 % pada hari minggu.
.
Derah derah abih bahang d orghang, akak talipom pecek halu nombo.
.
☎️Call kami untuk tempah percutian anda.
.
+09 752 8188 ( sales office )
.
+60 13-981 7188 ( whatsapp )
.
Email kami ? enquiry@arwanaperhentian.com.my
.
Pat Pat Siku Lipat, Siapa Cepat, Dia Dapat.
.
Tertakluk pada terma dan syarat.
.
DISCOVER PARADISE WITH US @ ARWANA PERHENTIAN RESORT.

Promosi Sempena cuti sekolah March 2017 Arwana Resort

By

Cuti sekolah dah nak dekat. Parents dah plan ke nak bawak anak dan keluarga bercutiYang cikgu-cikgu sekolah mesti best boleh cuti bersama anak-anak. Yang selain cikgu ni kene plan lebih sikit bab bab tarikh ni kan
.
Sempena cuti sekolah March 2017 ni Arwana Resort takkan takde promo kanMusti la ada.
.
Time time gini mmg best sangat terjun laut, ikan ikan pun punya excited dah 4 bulan pulau cuti.
.
Musim 2017 pulau perhentian kini bermula pada bulan March 2017. Yey yahoooo.
.
Tempah dan bayar sekarang kalau tak bilik habis.
.
TEMPAH SEKARANG DARI 1 March 2017 – 10 March 2017. NIKMATI PERCUTIAN TANPA SURCHARGE CUTI SEKOLAH RM 45 SEORANG.
.
Call sekarang ☎️
.
+09 752 8188 ( office )
.
+60 13-981 7188 ( whatsapp )
.
? email us at enquiry@arwanaperhentian.com.my
.
Terhad kepada 100 booking pertama. Cepat cepat jangan ketinggalan. Alami kegembiraan bercuti bersama keluarga tersayang.
.
DISCOVER PARADISE WITH US @ ARWANA PERHENTIAN RESORT.