Blog

Promosi Sempena cuti sekolah March 2017 Arwana Resort

By

Cuti sekolah dah nak dekat. Parents dah plan ke nak bawak anak dan keluarga bercutiYang cikgu-cikgu sekolah mesti best boleh cuti bersama anak-anak. Yang selain cikgu ni kene plan lebih sikit bab bab tarikh ni kan
.
Sempena cuti sekolah March 2017 ni Arwana Resort takkan takde promo kanMusti la ada.
.
Time time gini mmg best sangat terjun laut, ikan ikan pun punya excited dah 4 bulan pulau cuti.
.
Musim 2017 pulau perhentian kini bermula pada bulan March 2017. Yey yahoooo.
.
Tempah dan bayar sekarang kalau tak bilik habis.
.
TEMPAH SEKARANG DARI 1 March 2017 – 10 March 2017. NIKMATI PERCUTIAN TANPA SURCHARGE CUTI SEKOLAH RM 45 SEORANG.
.
Call sekarang ☎️
.
+09 752 8188 ( office )
.
+60 13-981 7188 ( whatsapp )
.
? email us at enquiry@arwanaperhentian.com.my
.
Terhad kepada 100 booking pertama. Cepat cepat jangan ketinggalan. Alami kegembiraan bercuti bersama keluarga tersayang.
.
DISCOVER PARADISE WITH US @ ARWANA PERHENTIAN RESORT.

Comments (0)

Leave a Comment

Your email address will not be published.