Reviews

Some of Arwana Perhentian Resort guest reviews

“Excellent, very nice view and very good service. I will advice to my friends to be here for the next holiday” – Zaidah Shahidan, 24 March 2017


“a very recommendable place to stay on Perhentian Besar, friendly staff, good food, n clean rooms n surroundings. enjoyed the stay there.” – Bruno Ariaputra, 29 June 2017


“Makanan Wow memuaskan sngt2..Walaupun kami dtg restauran masih renovate…,bilik yg memuaskan…staff,layanan semua kami dpt special sngat….Mr zul beach boy Dan kwn2 yg telah berjaya gembirakan kami semua 👍👍.Terbaik laa…Sknoling tak kering gusi….
Suka sangat2..Mcm taknak balik…Cuma line kat sini je sedih sikit..😭😭love arwana perhentian….Tq to #mr zul #syima #farah” – Nasha Ezura, 14 March 2017


“saya bagi 4 bintang utk arwana resort makanan sedap giler memang puas hati tapi bilik kalo dapat bilik atas air slow … yang paling best snorkeling ,tu saya bagi 5 bintang sebab botman dia pandai bawak tempat cantik2 dan dia guide guess utk explor dalam laut terbaik team en.zul. sapa2 yang nak datang perhentian blh la mintak en zul n team guide korang memang terbaikk n puas hati dapat tengok kehidupan laut .. terbaik la team bot man arwana..” – Nadia Samat, 27 May 2017


“Beautiful place for couple or family to stay” – Dalin Dunt, 25 April 2017


“Alamakkkkk…sudah jatuh cinta kt sini,memang terbaik servis memuaskan,pekerja ramah mesra…terutama geng2 beach boy…snorkling mmg terbaik…….this is maldives malaysia #visitbeutifulterengganu2017” – Hafiz Fiez, 26 April, 2017


“Pengalaman dkt arwana spa mmg best! Massage 💆🏻 superb!” – HaNna Lee SimmOns, 28 March 2017


“Arwana Resort antara resort yg tercantik di Pulau Perhentian…” – Mohd Affendi, 22 April 2017

“Excellent service (everything you want on an island), good food, big swimming pool, nice for family vacation. Keep it up!!” – Ramizu Daud, 19 September 2016


“The best” – Cheng Yan Lee, 26 June 2017


“Room and board are decent. Staffs are friendly and helpful, esp. my snorkeling guide who is the star of my trip. While wifi signal is strong in the public areas, it is very difficult to get connected, esp. when there’s a crowd.” – Nikita Yeo, 21 July 2014


“Makanan Yang Sedap Dan Layanan Yang Sangat Baik �” – Nurul Atiqah, 23 March 2017


“Excellent service and the service very good Keep it up!! I love arwana.” – Anderson Yap, 2 October 2016


“Best resort i ever had in islands..best staff..best treat..recommanded as mush as we satisfied..!!!!!” – Noor Ain Ibrahim, 15 September 2015


“such a beautiful island,beach & sand. husband & kids very enjoy there!” – Nur Idayu, 10 July 2016


“Arwana has a super swimming. Food is good. Room for two a bit too small” – Soon Keong Lee, 4 July 2017